Nieuws


Zomervakantie Budosport Heerlen


Afgelopen woensdag 12 juli vonden de laatste trainingen van het seizoen plaats. Deze hebben we afgesloten met een aantal speciale trainingen. De jeugdgroepen 1 en 2 hebben zich kunnen uitleven met apenkooien en de senioren kregen diverse zelfverdedigings-technieken geleerd bij een aanval met stok.

Er staan een heel aantal leuke foto’s en filmpjes op onze Facebookpagina. Klik hier: https://www.facebook.com/budosport.heerlen/

Ook dit jaar was een vol bezet jaar waarbij we even terugblikken op ons zeer geslaagd Open Clubkampioenschap, met een kleine 100 deelnemers van 6 t/m 15 jaar.

Denk aan de strandtraining in Kinrooi, de clubkampioenschappen, de demonstraties, de karateweekenden en de beide examens. Met daarnaast nog de diverse wedstrijden waar wij acte de présence gaven.

Vanaf 30 augustus starten de lessen weer in het nieuwe seizoen. In het lesrooster zijn enkele wijzigingen aangebracht. Zie hiervoor het lesrooster op deze website per leeftijdscategorie.

Net zoals afgelopen jaar zullen we wederom alle trainingen verzorgen in de gymzaal aan de Zondagstraat. Bijkomend voordeel is dat dan alle lessen op karate matten worden gegeven en wij alle materialen bij de hand hebben.

Bekijk ook onze activiteitenagenda voor de activiteiten die gepland staan in het nieuwe seizoen.

Tot slot willen wij ook alle leden, ouders en verzorgers bedanken die ons het afgelopen jaar op enige wijze hebben geholpen en hopen ook het komend jaar weer op jullie inzet te kunnen rekenen.

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!

Bestuur en trainers Budosport Heerlen