Nieuws


Verslag beker van Hoeselt


Een leuk toernooi van een goed niveau. Er waren rond de 180 deelnemers en sommige poules waren behoorlijk, zowel qua aantal als betreft snelheid en kracht van de deelnemers.

Owen wist alle partijen vlot door te komen, in de tweede partij zelfs tot 7 – 0, uiteindelijk in de finale. Hier moest hij zijn meerdere erkennen en behaalde zo een mooi tweede plek.

Mayk heeft zijn opdracht prima uitgevoerd en is behoorlijk aanvallend geweest. Helaas een aantal punten onterecht tegen gekregen. Het werd geen podium plaats, maar goed gedaan.

Selena won haar eerste partij met gemak en stond in haar tweede partij met 4 – 0 voor. Haar gretigheid om meer punten te scoren kreeg de overhand. Daar maakte haar tegenstandster (de uiteindelijke finaliste) handig gebruik van, helaas verlies met 5 – 4. Uiteindelijk winst in de herkansing met als resultaat een prima derde plek.

Noah had een prima eerste ronde en won zijn partij ruim. De tweede ronde ging wat moeizamer, o.a. concentratie verlies speelde hem parten. Hij verloor nipt en wist in de herkansing helaas ook geen potten te breken. Wel een mooie vijfde plek in een grote (16 deelnemers) poule.

Mitchell deed het goed, maar had de pech dat de tegenstander iets meer ervaring had. Helaas geen herkansing.

Lindsy was sterk aanvallend, door gelijke scores was er een scheidsrechterbeslissing die helaas de voorkeur gaven aan de tegenstandster. Omdat deze verderop verloor was er geen herkansing.

Florian en Jeffrey zaten in een poule met allemaal hogere banders, van bruin t/m zwart.

Jeffrey wint zijn eerste wedstrijd door in de laatste seconde een yuko te scoren. In de tweede ronde moet hij tegen een snelle en ervaren tegenstander die nog een maatje te groot is. Helaas geen herkansing.

Florian heeft zich door de eerste ronde geslagen en zag de openingen maar telkens telden de scores niet. Beiden hebben zich kranig geweerd en aldus veel geleerd. Helaas mocht dit geen winst opleveren.

Al met al een leuke dag waarbij iedereen veel geleerd heeft en we hebben kunnen constateren dat het niveau stijgt.

owenhoesselt selenahoesselt