Nieuws


Nieuwsbrief Budosport Heerlen


Beste leden, ouders en verzorgers.
Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2013. In deze nieuwsbrief staan de vakanties vermeld, geplande activiteiten, uitnodiging voor de jaarvergadering en nog interessante nieuwtjes.

Jaarvergadering.
Op donderdag 14 maart om 19.30 uur staat de jaarlijkse ledenvergadering gepland. Deze wordt dit jaar door het bestuur georganiseerd op de trainingslocatie Lima weg. Tijdens deze vergadering kunnen jullie terecht met met al jullie vragen, opmerkingen en suggesties voor onze vereniging. Tijdens deze vergadering wordt het financieel verslag door de kascontrole commissie besproken en de begroting voor de komende jaren wordt door de penningmeester bekend gemaakt. Tevens moeten er enkele bestuurswisselingen plaatsvinden. Hierover moet gestemd worden. De agenda van deze vergadering wordt op de avond zelf uitgedeeld. Alle leden zijn hierbij dan ook uitgenodigd. Wij hopen op een grote opkomst.

Bestuursleden.
Door persoonlijke omstandigheden hebben twee van onze bestuursleden te kennen gegeven dat ze met ingang van de jaarvergadering 2013 willen stoppen met hun taak als bestuurslid. We zijn dan ook op zoek naar waardige vervangers. Dus als je interesse hebt in een functie binnen het bestuur van “Budosport Heerlen” en je enkele uren per week van je vrije tijd aan onze vereniging wilt besteden geef je op bij een van de bestuursleden.

Paas Bingo. IS VERVALLEN
Op donderdag 21 maart organiseert de activiteitencommissie een kienavond voor de leden, hun vrienden, opa’s, oma’s, ooms en tantes. We hopen op een grote opkomst, en de verenigingskas een goede impuls te geven. Er worden 10 rondes gespeeld met elk een volle rij, twee volle rijen en een volle kaart. ( kaart kost 5 euro) Bij elke ronde mooie prijzen. Aanvang 19.00 uur einde avond ongeveer 22.00 uur, Locatie trefcentrum Caumerbron. Schrijf je zo spoedig mogelijk in.

Budosport bestaat 35 jaar.
Dit jaar bestaat budosport Heerlen 35 jaar. Uiteraard willen we dit niet zo maar voorbij laten gaan. We zijn daarom opzoek naar vrijwilligers die met ons deze feestelijkheden willen organiseren, We kunnen dit uiteraard niet als bestuur alleen. Hoe meer mensen zich opgeven en heeft iemand nog leuke ideeën voor het 35 jarig bestaansfeest laat het de voorzitter van de activiteiten commissie weten of via info@budosportheerlen.nl.

Vakanties
1 april geen trainingen i.v.m 2e paasdag.
27 april t/m 12 mei geen trainingen i.v.m de meivakantie.
20 mei geen training i.v.m 2e pinksterdag.
29 juni t/m 11 augustus i.v.m zomervakantie.
21 december t/m 5 januari 2014 i.v.m kerstvakantie.
Let op onze website voor eventuele wijzigingen.

Webredacteur.
Het bestuur van Budosport Heerlen is op zoek naar een webredacteur. Paul Klos stopt op korte termijn met zijn werk als webredacteur. We zijn opzoek naar iemand met een ICT achtergrond en die de Nederlandse taal goed beheerst. Zijn taak zal zijn het bijhouden van de site en het plaatsen na correctie van diverse artikeltjes ( zo snel mogelijk na het weekend en na de wedstrijden). De artikeltjes worden door diverse personen aangeleverd.

Pieter Overheem stopt met het geven van karatetrainingen.
30 januari hebben tijdens de examens van de karate afscheid genomen van Pieter Overeem. Pieter stopt per die datum met het geven van karate trainingen. Na een speech van Roger (hoofdtrainer karate en een kort woordje van Toon Quaedackers ( voorzitter) kreeg Pieter verschillend cadeaus overhandigd.
We hebben met Pieter de afspraak gemaakt dat wij altijd en beroep op hem kunnen doen als we een extra trainer nodig hebben. De karate trainingen op zaterdag worden overgenomen door Dirk Gillissen. De eerste tijd doet hij dit samen met Roger.

Rabobank Clubkas Campagne
Van 15 tot en met 30 mei 2013 kunnen klanten en leden van de Rabobank stemmen op een vereniging die zij een warm hart toedragen. In mei ontvangen leden van de bank een persoonlijke stemcode via post of mail. Klanten waarvan het e-mailadres bekend is bij de bank ontvangen een persoonlijke code via mail. Klanten waarvan het e-mailadres niet bekend is bij de bank kunnen zelf via telefoon of e-mail een persoonlijke stemcode aanvragen. Aan de hand van het aantal stemmen die onze vereniging krijgt zal onze vereniging een bedrag ontvangen. Hoe meer stemmen hoe groter het bedrag. Wij zullen jullie de komende maanden informeren over het stemmen door middel van flyers en posters.