Nieuws


Goud en brons voor Budosport Heerlen bij Karate toernooi in Eindhoven.


Bij het karate toernooi in Eindhoven waren vandaag vijf leden van Budosport Heerlen aanwezig om te strijden voor het eremetaal.
Voor de coaches een moment om te testen of de nieuwe aanpak werkt, en of de ingeslagen weg moet worden vervolgd.

groepsfoto_elhatriWe mogen trots zijn op onze deelnemers. Allemaal hebben ze duidelijke progressie laten zien.

Owen verliest helaas twee partijen op scheidsrechterbeslissing. Jammer!

Mitchell verloor zijn eerste ronde en wist daarna twee keer te winnen. Zijn vierde partij, om de derde plek, verliest hij op scheidsrechterbeslissing. Vierde plek voor Mitchell. Ondanks zijn strubbelingen na de eerste wedstrijd, prima doorgezet. Vasthouden!

Noah wint zijn eerste partij, noah_elhatriverliest vervolgens op scheidsrechterbeslissing de tweede partij. De volgende twee partijen wist hij prima naar zijn hand te zetten, derde plaats voor Noah de Faber. Prima gedaan!

 

 

 

Mayk wint zijn eerste wedstrijd, verliest helaas in de tweede ronde, een lage mawashi waar zijn arm tussen zat werd toch gehonoreerd door de scheidsrechters, hierdoor viel helaas zijn yuko in het niet. De derde en vierde ronde winst. De laatste partij om brons helaas nipt verloren. Goed gedaan, zeer duidelijke progressie.Vierde plek voor Mayk.

selena_elhatriSelena wint haar eerste partij tegen een felle tegenstandster met ruime punten. Ook de volgende drie ronden wint zij ruim. Goud voor Selena. Een mooi resultaat van hard werken.

 

 

 

 

Als scheidsrechter was vandaag Dominicus mee, en als coaches Hubert en Roger. Vandaag ook veel supporters uit Heerlen. Allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid en steun!