Nieuws


Budokamp 2011


Het zit er weer op! Maar je kunt nu nagenieten met de foto’s van het weekend.

Het zit er weer op, het Budokamp van 2011! En leuk dat het was! We vertrokken vrijdagnamiddag en zondagmiddag rond een uur of 2 sloten we af met de uitreiking van de prijzen voor de winnaars van de spelletjes. We hadden enorme mazzel met het weer, want waar elders in Nederland hoosbuien het weekend deels verstierden, daar hadden wij vrijwel continu mooi weer en konden we maximaal genieten van het weekend bij Sporta Beachclub. We konden met z’n allen het water in en heerlijk buiten ravotten.

Intussen hebben we een groot aantal foto’s online gezet van dit heerlijke weekend. Net als afgelopen jaren kun je dus uitgebreid nagenieten en de thuisblijvers kunnen zien wat de 63 kinderen dit weekend allemaal beleefd hebben!

Zonder de inzet van een grote groep vrijwilligers is het organiseren van een kamp als dit niet mogelijk. Vandaar dat we hen enorm bedanken voor alle voorwerk en natuurlijk hulp tijdens de 3 dagen!

Zonder gezellige kinderen is het Budokamp natuurlijk ook niet leuk, dus daarom ook aan alle kids een woord van dank! Het was enorm gezellig met jullie allemaal en hopelijk doen we het in 2013 weer dunnetjes over!

Genoeg gekletst! Foto’s kijken!