Nieuws


Barbecue 2012


Op zaterdag 25 augustus 2012 hebben we als Budosport Heerlen de twee- jaarlijkse barbecue georganiseerd. De locatie die we gekozen hebben was dezelfde als twee jaar geleden, namelijk het gebouw van de scouting op de Molenberg.

Ondanks de wat matige deelname, mede omdat er het een en ander is misgelopen in de communicatie, is het toch een zeer geslaagde avond te noemen. In totaal waren er ca. 65 leden aanwezig: jeugdleden, senior leden en ouders.

Deze keer hebben we een sponsoring gekregen van en karate-lid, Dhr. Kleijnen, eigenaar van twee AH-filialen. De opbrengst van deze avond moet, en dat was een voorwaarde, gereserveerd worden voor vervanging van de judomat.

Deze sponsoring is door de vereniging als zeer welkom ervaren en uiteraard hebben we dan ook Dhr. Kleijnen bedankt en een klein presentje overhandigd.

Wat later op de avond, het begon toen al wat te schemeren, hebben Dave en Erik zich ontfermd over het maken van een kampvuur(tje) in de kampvuurkuil. Tijdens dit kampvuur was er genoeg gelegenheid voor het roosteren van wat marshmellows hetgeen voor veel kinderen een leuke bezigheid was.

Ook de marshmellows en naderhand wat ijsjes, zijn gesponsord, en wel door Dhr. Essers, ouder van twee judoleden. Hierbij willen wij alsnog ook Dhr. Essers, eigenaar van de dierenspeciaalzaak op de Heerlerbaan, bedanken voor deze leuke geste.

Ik denk dat we alsnog kunnen eindigen met de conclusie dat de avond voor alle deelnemers heel geslaagd was. We hopen natuurlijk over twee jaar weer een barbecue te organiseren, maar dan met een opkomst die vel e malen hoger is dan dit jaar.

Namens de activiteitencommissie wil ik iedereen alvast uitnodigen om over twee jaar (in 2014) aanwezig te zijn op de barbecue.

Léon Offermans
Voorzitter activiteitencommissie.

[nggallery id=54]